Wysłany: 2010-08-13, 17:10 Skarga na ADMINA : Q[o]lte[c]
Admin Q[o]lte[c] mnie nielubi i dlatego mówi ze cos mam.
Mam wrarzenie ze jest niekompetentny i powinien być usunienty ze stanowiska administra.
Ci ktuzy majom czity niesom zazwyczaj banowani poniewaz niema admina.
Admin Q[o]lte[c] na mojih oczah niezbanowal jeszcze nikogo kto NAPRAWDE coś ma.
Niewiem jak to mozliwe ale moze admin Q[o]lte[c] nierozumie za na lvlu 56 Barbazynca da sie dobze grac , bo sam jest slaby.
Wnosze o usuniencie admina Q[o]lte[c] z jego stanowiska.
Prosze o to upszejmie gracz : M!ChAL1908.
Wiele osub potwierdzi ze nic niemam oraz hentnie zlozy na niego skarge.
Gra: Steam
Dołączył 101 dni temu Posty: 149 Skąd: zapomnialem jakos
Status: Offline
Ostrzeżeń: 0 / 5
Wysłany: 2010-08-13, 17:29
Jalosz dziekuje za poparcie.
A co do ciebie dostales ssy wrzuc na forum to pogadamy o UB czlowieku ty nigdy tak nie grales jak dzis i dostalem perma i patrze za 2 min znowu wchodzisz i znowu banik wez sie ogarnij jak ja bede i nie bedzie fot na forum to sobie nie pograsz przykro mi i nie rob skarg bo duzo graczy jest ze mnie zadowolonych )
ja powiem tyle Michałowi komputer nie screenów i nie wie które te screeny dodać więc nie może dodać
Q[o]lte[c] nie banuj michała on tak gra kiedyś nie ogarniał gry ale teraz się nauczył grać w cs'a i gra lepiej. Jak naprawi kompa to wstawi te ssy. Mi możecie wierzyć . On nic nie ma
nie banujcie już go .
Ale Q[o]lte[c] zabanował michała bo pomyślał że coś ma ja też bym go zabanował jakbym go nie znał.
pozdro. najgorszy z najlepszych
Ostatnio zmieniony przez najgorszy z naj 2010-08-13, 18:51, w całości zmieniany 1 raz
M!ChAl1908 jest czysty to ze bardzo dobrze gra kazdy krzyczy ze ma aima wh poprostu cziter ale tak niejest M!ChAl1908 Powinien moim zdaniem dostac UB
Trzeba Orietowac Innych Graczy Ktozy Graja Na Wh i Aimach Tacy Ludzie Powinni Zostac Banowani Odrazu Natychmias NieWstawiajac SS Poniewaz wejdzie Za 1 tydzien 2 i Znowu Czituje Na Zmiennym Ip
Mam Nadzieje ze M!ChAl1908 Dostanie UB i Bendziemy Mogli Go Znowu Widziec Na Serwerze www.elite-gamers.com/diablomodz
Dowidzenia A mam jeszcze 1 sprawe przywrucisz Mi LVL Mazur? bo mi usunieto 39 lvl na barnie a chce ten lvl odzyskac na zabojcy.
Gra: Steam Pomógł: 3 razy Wiek: 15 Dołączył 74 dni temu Posty: 243 Skąd: Wrocek
Status: Offline
Ostrzeżeń: 0 / 5
Wysłany: 2010-08-13, 21:41
co do BondzSoba to czemu piszesz ze ci usunelo 39 lvl na barbie a chcesz na zabojcy nie ma tak dobrze i daj jakiegos ss ze miales taki lvl albo proponuje zrobic strone ze statami na dm tak jak gralem na diablo to tam bylo staty kto jaki lvl mial wchodzilo sie na taka stronke i all bylo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, typ, rodzaj kompresji,itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.