Witam szukamy jakiejś małej ekipy złożonej z kilku osób.
co tu się rozpisywać.. szukam
Newsmana - Pisze newsy , zapowiedzi kolejek , podsumowania transferów , podsumowania kolejek , przeprowadza jakieś wywiady z managerami itd.
Chłopa od terminarza - Czyli kogoś kto układa terminarze . ( chodź funkcja może nie być tak bardzo potrzebna , możemy skorzystać z terminarzy z poprzedniego lub nadchodzącego sezonu;] )
Statystę - Sporo roboty , Aktualizacja tabel , strzelców ogólnych , strzelców drużyn , żółtka , czerwone kartki , kontuzje itd.
Symulatora - kogoś kto mógł by pomóc mi symulować spotkania . jakie są wymagania ?
Fifa 10 , ustawienia składowe taki jak będą podane w dziale Drużyny.
Moda - Jakiegoś ogara kto by ogarniał sam dział ogarniał spamerów , ogarniał bałagan itp.
To chyba tyle funkcji..
O to taki mały wzór do podań o daną funkcję w tym temacie.
Kod:
Imię :
Nick :
Dziękuje i dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez SpawN 2010-06-15, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Imię : Maciek
Nick : MiXeR ;D
Wiek : 16 kończę w lipcu Funkcja którą chcesz pełnić : Mod ponieważ inne funkcje mi nie odpowiadają bo nie znam się zbytnio a na forum lubię dużo siedzieć.
wiem , widziałem przeczytałem sory , raczej dam ci te funkcje ale pozapraszaj ludzi to szybciej wystartujemy ja bardziej się zajmę tym wszystkim jak pesa 10 zainstaluje narazie mam małe problemy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, typ, rodzaj kompresji,itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.