Wysłany: 2010-04-21, 21:15 Uważasz, że zasługujesz na VIPa? Napisz tutaj!
VIP™ - ważna osoba na forum, mająca dostęp do wysyłania pozdrowień w sb ( jeszcze nie ma tego ale bedzie jak już pojawi sie nowy styl.)
√VIP - kolor vipowski √ możliwość zmiany nicku (nikt inny nie ma takiego prawa!)
√ Z Czasem możesz liczyć na darmowe konta premium rapidshare oraz od czasu do czasu zaproszenia na inne, ekskluzywne strony internetowe!
√ większa skrzynka prywatnych wiadomości
√ możliwość ustawienia większego avataru
Chcesz zostać VIPem? Uważasz że zasłużyłeś czymś dla forum? Napisz tutaj a posty będą rozpatrywane przez Ekipe Elite-Gamers.com!
Pisać według wzoru:
Kod:
Jak długo jestem na forum?:
Dlaczego mam mieć VIPa?:
Czym sobie zasłużyłem dla forum/serwerów?:
Gra: Steam
Wiek: 14 Dołączył 141 dni temu Posty: 26 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Status: Offline
Ostrzeżeń: 0 / 5
Wysłany: 2010-04-21, 22:06
Jak długo jestem na forum?: 5 dni
Dlaczego mam mieć VIPa? Cóż, Elite-Gamers to chyba najlepsze forum z jakim się spotkałem i bardzo mi się podoba . Będę jak najczęściej reklamował nasze servery i starał się sprowadzić nowych graczy. Swoje wypowiedzi piszę z kulturą, jak przystało na VIP'a
Czym sobie zasłużylem dla forum/serverów?:
MOJE REKLAMY
Ostatnio zmieniony przez CIN3K 2010-04-21, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
to troszke zamało nie wystraczy zrobic kilka reklam i odrazu mieć Vipa wykaż sie praca na forum no i oczywiscie reklama serwerów także to wtedy porozmawiamy
Gra: Steam Pomógł: 2 razy Wiek: 16 Dołączył 232 dni temu Posty: 140 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-04-24, 21:08
Jak długo jestem na forum?: 98 dni na tym forum bez wliczania starego.
Dlaczego mam mieć VIPa?: Gram dość długo na serwerach Elite-Gamers i bardzo chcem się jakoś na nich wyróżniać + kilka propozycji odnosnie serwera FFA.
Czym sobie zasłużyłem dla forum/serwerów?: Zawsze staram się rozwiazywać problemy na serwerach. Pomagam ludziom którzy maja jakieś problemy. Dzielę się propozycjami odnośnie forum i serwerów.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie.
Ostatnio zmieniony przez SoP_N4ceR 2010-04-24, 21:11, w całości zmieniany 2 razy
Jak długo jestem na forum?:
Dlaczego mam mieć VIPa?: Jestem na sieci Elite-Gamers 2 miesiące, chce się wyróżniać od innych graczy (kolorkiem ) no i poprostu cała głowa pomysłów na Zombie Moda i Poke Moda, który rozkręcam (nigdy nie stoi pusty)
Czym sobie zasłużyłem dla forum/serwerów?: Mam admina na dwóch serverach z tej sieci + 20 reklam to chyba dużo nie ?
Gra: Steam
Wiek: 15 Dołączył 180 dni temu Posty: 88 Skąd: z Elite-Gamers.com
Wysłany: 2010-06-01, 19:28
Toretto nie znam cie, ale czytałem twoje posty, pomysły itd, choć ilość twoich postów nie jest zachwycająca i tak jak dla mnie zasłużyłeś się dla naszej sieci i uważam że nie będzie błędem przyznania ci tego tytułu.
_________________ Powracam do cs'a po ponad 2 miesięcznej przerwie...
Jak długo jestem na forum?:163
Dlaczego mam mieć VIPa?:Hmm myślę ze zasługuje na tą range staram sie robic dużo dla naszej sieci serwerów..
Czym sobie zasłużyłem dla forum/serwerów?:Posiadam admina na jednym z serwerów reklamuje nasze 4um.:D
Gra: NonSteam Pomógł: 4 razy Wiek: 15 Dołączył 69 dni temu Posty: 171 Skąd: mam wiedziec??
Wysłany: 2010-08-09, 19:22
Jak długo jestem na forum?:42 dni
Dlaczego mam mieć VIPa?:Chcialbym sie wyrozniac miedzy innymi uzytkownikami Forum , staram sie sprowadzac nowych graczy/uzytkownikow,reklamuje nasze forum.
Czym sobie zasłużyłem dla forum/serwerów?: Jak wyzej dodalem kilka propozycji odnosnie serwera BF2, jak nie ma admina staram sie utrzymywac spokoj na serwerach.... reklamuje nasze forum...
Aaaa i nie pisze polskich znakow tj. Ć,ś itd... bo mi sie nie chce
Pozdro |S|;)
_________________ Sygna by |S|-Prawie jak Matrix xD
Ostatnio zmieniony przez |S| 2010-08-09, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Gra: Steam Pomógł: 3 razy Wiek: 15 Dołączył 74 dni temu Posty: 243 Skąd: Wrocek
Wysłany: 2010-08-21, 02:16
Jak długo jestem na forum?:59dni
Dlaczego mam mieć VIPa?: Ogarniam mniej więcej forum staram się ogarniać serwy na których mam admy i teraz h@ na dr i reklamuje często serw
Czym sobie zasłużyłem dla forum/serwerów?:Reklamuje naszą sieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, typ, rodzaj kompresji,itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.